Hieronder zie je een overzicht van de bedrijven en organisaties die bij het Energieplein Aalten zijn betrokken.

Klik op de logo’s om naar de website te gaan.

Elektrokass BV is het adres voor zonnepanelen. Met 17 jaar ervaring en ruim 4000 gerealiseerde installaties hebben wij ruime ervaring.

Wij leveren uitsluitend Duitse merken. Bijvoorbeeld Solarworld, IBC, Heckert, Solarmax of Benning. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd.

Elektrokass is tevens dealer van Dynatherm infraroodverwarming. Infrarood is de verwarming van de toekomst. Behaaglijk, voordelig en duurzaam.

Elektrokass BV is een dochteronderneming van Elektrokass GMBH, gevestigd in Borken.

Elektrokass

Er zijn in Nederland duizenden schildersbedrijven en er is dus altijd een schilder bij u in de buurt. Waarom zitten de klanten van Schildersbedrijf Meijnen dan toch door het hele land? Omdat zij weten dat de kwaliteit ongeëvenaard is. Behalve schilderwerkzaamheden (binnen en buiten) schakelt u schildersbedrijf Meijnen ook in voor:

Schildersbedrijf Meijnen

Heeft u plannen om te gaan (ver)bouwen en bent u op zoek naar een deskundige partner? Dan bent u bij Bouwbedrijf Heijnen aan het juiste adres. Bouwbedrijf Heijnen is een allround bouwbedrijf dat trots is op haar veelzijdigheid en op het vakmanschap van haar medewerkers. Wij adviseren, ontwikkelen, realiseren en beheren onroerend goed voor eigenaren en gebruikers. Duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijke aandachtspunten. Wij richten ons naast het gebouwde object ook op de omgeving. De veelzijdigheid blijkt niet alleen uit de disciplines die Bouwbedrijf Heijnen beheerst. Ook de klantenkring is divers. Zo bestaat onze orderportefeuille uit kleine verbouwingen van particuliere woningen, nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouwwerken, agrarische stallen, restauratie/renovatie en projectontwikkelingen. Bouwbedrijf Heijnen is van alle markten thuis.

Heijnen Bouwgroep

UniWarm

Uniwarm is de specialist op het gebied van vloer-, wand- en plafondverwarming én koeling. We leveren complete lage temperatuursystemen voor installateurs en handelaren in de verwarming- en koelingsbranche. Onze onderneming onderscheidt zich door verregaande kennis van duurzame en energiezuinige systemen. De producten van Uniwarm garanderen duurzaamheid en optimaal comfort.


LDR-lighting is ontstaan in 2005 vanuit de gedachte dat led verlichting veel meer kan betekenen dan het vervangen van een conventionele lichtbron door een led lamp. Led stelt ons in staat om verlichting naar een veel hoger niveau te trekken. Zo kunnen we door de inzet van led, in combinatie met slimme elektronica en mobiele apps (als besturing), oplossingen aanbieden waar energiebesparing, veiligheid, productiviteit en beleving de kernbegrippen zijn.

LDR-lighting

Harrie Beernink is energieadviseur en adviseert ondernemingen, onderwijs, overheden bij de keuze toekomstbestendig te handelen waarbij milieubewust werken centraal staat. Hij maakt hierbij gebruik van kennis en ontwikkelingen in Nederland maar vooral Duitsland waar hij al 15 jaar woont. Harrie heeft een groot en internationaal netwerk om ook grotere opgaven en projecten succesvol te begeleiden. Harrie is energie adviseur en milieuadviseur en heeft een specialisatie in de bebouwde omgeving. Concepten zoals NZEB, BENG, NOM, Passiefbouwen zijn dagelijks werk. Maar ook maakt hij EED-audits en voort energiemanagementsystemen in voor bedrijven.

Adviesbureau Groenerbouwen

Dynatherm

Dynatherm oppervlakte verwarming GmbH is een Duitse onderneming die met succes in de markt is vastgesteld voor 23 jaar. Haar algemeen directeur Elmar König ontwikkelde een nieuwe vorm van verwarming film, gebaseerd op een roman lay-out met dubbele PTC en baanbrekende milieuvriendelijke productietechnologie. De geproduceerde in-house Dynatherm verwarming film is het startpunt voor zeer efficiënte infraroodstralers. In het verleden werden roll goederen geleverd aan klanten vooral, 14 jaar geleden leidde Dynatherm een productie-oppervlakte-elementen voor infraroodcabines. Aangemoedigd door dit succes is in toenemende mate geïnvesteerd in de productie-technologie op de markt een breed scala van producten uit eigen productie aan te bieden.Dynatherm producten werden verscheept naar 95% met het label van de cliënten.Veel producten van Dynatherm nu een TÜV goedkeuring. Dynatherm reageren snel en flexibel aan de eisen van de klant en produceert een breed scala van oplossingen voor residentiële ruimteverwarming in verschillende materialen en formaten. Door de diepte van de productie-technologie Dynatherm heeft een compleet assortiment zoals marmer, glas, keramiek en spiegelverwarming, bouwbedrijven, huisdier verwarming, kerk verwarming en vloerverwarming voor infraroodcabines, die worden gebruikt in de sauna en spa.


Gerressen Groep is al bijna 50 jaar een expert op het gebied van gevelonderhoud, vastgoedonderhoud en spouwmuurisolatie. Bij Gerressen Groep weten we als geen ander dat het onderhoud van uw huis belangrijk is. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in een aantal diensten waarmee we uw huis kunnen beschermen, isoleren en reinigen.

Spouwmuurisolatie | Bodemisolatie | Vloerisolatie
We zijn een expert op het gebied van isolatie. Doordat we al bijna een halve eeuw ervaring hebben weten we alles van buitengevelisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Isolatie is goed voor het milieu én voor uw portemonnee, want  u hoeft in een goed geïsoleerd huis minder te stoken. Bovendien zijn er subsidies voor isolatie. Gerressen Groep kan u helpen met het aanvragen van isolatie subsidie, zodat u direct kan profiteren van een lagere energierekening en een makkelijk warm te houden huis.

Reiniging | Dakreiniging en dakcoating
Geressen Groep kan ook uw dak onder handen nemen. Het dak wordt het hele jaar door geteisterd door de elementen van het weer. In de zomer is het warm en schijnt de zon, waardoor uw dakpannen kunnen verkleuren. Tijdens de herfst regent het veel, waardoor er vocht in uw dak terecht komt. Hierdoor kan er mos en alg ontstaan op uw dak. In de winter zet het vocht in uw dak uit, waardoor er barsten kunnen ontstaan. Om uw dak goed te beschermen, brengen we een coating aan op uw dakpannen. Deze dakpancoating is dezelfde kleur als uw dak, waardoor het er het hele jaar goed beschermt is, en er mooi uitziet.

Gevelwerken | Gevelrenovatie en gevelreiniging
De gevel is het visitekaartje van uw huis. We zorgen ervoor dat uw gevel de opknapbeurt krijgt die het verdient. We kunnen de gevel vernieuwen door barsten te repareren en voegen te herstellen. Daarnaast is gevel reiniging ook een van onze specialiteiten. We kunnen uw gevel schoonmaken zodat uw huis er weer piekfijn uitziet.

Gerressen Groep
UA-73058409-1